GRATIS VERZENDING VANAF €75!
SNELLE VERZENDING!
VEILIG BETALEN MET MOLLIE!
GARENS ALTIJD VAN HETZELFDE VERFBAD!

Verzenden en retourneren

 

Levertijd en Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 75,-  (inclusief korting, exclusief cadeaubon) - BE/NL/LUX

Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 100,-  (inclusief korting, exclusief cadeaubon) - DE

€ 6,50 voor bestellingen onder de € 75,-  (inclusief korting, exclusief cadeaubon) - BE

€ 7,95 voor bestellingen onder de € 75,-  ((inclusief korting, exclusief cadeaubon) - NL/LUX

€ 8,50 voor bestellingen onder de € 100,-  (inclusief korting, exclusief cadeaubon) - DE

€ 12,00 geen gratis verzending,-  (inclusief korting, exclusief cadeaubon) - FR

 

Levering verloopt via de pakketbezorger van Bpost. Bestellingen die rechtstreeks via onze leverancier Lang Yarns komen worden geleverd met DPD. Indien je nog vragen hebt over een levering neem dan contact op met [email protected] en dan informeren we je zo snel mogelijk.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor producten op maat gemaakt die u via deze webwinkel koopt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING VANAF €75!
SNELLE VERZENDING!
VEILIG BETALEN MET MOLLIE!
GARENS ALTIJD VAN HETZELFDE VERFBAD!