GRATIS VERZENDING VANAF €75!
SNELLE VERZENDING!
VEILIG BETALEN MET MOLLIE!
GARENS ALTIJD VAN HETZELFDE VERFBAD!
Contact

Wij willen uiteraard dat u als klant de beste service krijgt. Daar hoort bij dat u ons vlot kan contacteren indien nodig. U kan hiervoor ons contactformulier gebruiken aan de rechterkant. Zodat wij uw boodschap gemakkelijk en snel kunnen behandelen. Andere gegevens kan u hieronder vinden.


Adres en contactinformatie

Woolart 
Adres: Bresserdijk 54 - 2400 Mol
Telefoon: +32 (0)476 60 30 22
Email: [email protected]

Bedrijfsgegevens

Onze vennootschap is 'Strelizia bvba'

BTW: BE 0820955738

KvK: HRT 63812

 

Ons contacteren

Voor vragen over uw bestelling of productadvies kan je ons bereiken via het contactformulier, email of telefonisch.

Woolart is bereikbaar op volgend nr +32 (0)476 60 30 22

 

Openingsuren

Dinsdag, woensdag en vrijdag van 14.00 - 18.00 uur

en op afspraak mogelijk.

Gesloten:

- 28/5 tot en met 13/6.
- 25/6 tot en met 29/6.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor producten op maat gemaakt die u via deze webwinkel koopt is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
GRATIS VERZENDING VANAF €75!
SNELLE VERZENDING!
VEILIG BETALEN MET MOLLIE!
GARENS ALTIJD VAN HETZELFDE VERFBAD!